Jag är toknöjd med min första glossybox som jag fick hem igår! Man får även alltid med en glossy mag där det finns massa rabattkoder i!
Claudia cosmetics, color nails. Ett snabbtorkande, hållbart och högglansigt nagellack som ger naglarna intensiv färg och en snygg och jämn finish med en följsam borste och smidig flaska.
Seche vite, dry fast top coat. Världens mest prisade topplack som får ditt nagellack att torka snabbare, hålla längre och få en högglansig finish.
Bellapierre cosmetics, mineral lipstick. Bellapierre lanserar nya härliga färger med mineral läppstift som är gjorda av naturliga växter, mineralpigment och innehåller skyddande antioxidanter.
Elizabeth mott, smooth shadow creamy eye pencil. Krämig ögonskuggspenna i geléform som är enkel att applicera och sitter hela dagen tack vare dess vattenfasta formula. Den ljusa, lystriga pärlfärgen ger en pigg och vaken blick.
Teeez trend cosmetics, beautiful flat stiff brush. Sminkpensel i fantastisk snygg design som passar till både puder och krämögonskugga. Den ger ett fint resultat utan skarpa kanter tack vare borstens mjuka hår och rundade form.

Leave a comment